top of page

En fabrik med havudsigt

Vi er hjemsted for Grobund. Det er her, grobønderne mødes og herfra drømme, initiativer og arbejdet med at videreudvikle Grobund udgår. Hver dag er der gang i mødelokalerne, liv i kantinen og om sommeren også i vores hyggelige solgård. Nye mennesker kommer hele tiden til, og mange slår heldigvis rod og bliver til grobønder.

Skærmbillede 2022-02-14 kl. 10.31.08.png

Grobund Fabrik er også et iværksætterfællesskab, hvor 30-40 grobønder driver egen virksomhed. Det giver en jævn strøm af pakkepost, gæster, kunder og samarbejdspartnere i hverdagen, ofte fra morgenstunden. Grobunds virksomheder arbejder sammen på kryds og tværs og har glæde af hinanden, både professionelt og socialt. Du kan læse mere om Grobunds virksomheder her.

 

Grobund Fabrik har også funktion som et spirende kultursted, hvor naboer og lokale kan komme og dyrke sport, deltage i fællesspisning, højskoleaftener m.m.

 

Sidst, men ikke mindst er Grobund Fabrik et produktionsværksted for tiny houses, hvor både grobønder og udefrakommende kan leje sig ind i fabrikshallen og bygge deres eget tiny house; stort nok til, at der er det, man skal bruge, og lille nok til at kunne flyttes.

 

Alt dette sker på samme tid på Danmarks smukkest beliggende fabrik. Kom og oplev den unikke stemning, og hør historien om Grobund på næste rundvisning.

Besøg os
Rundvisning på Grobund Fabrik er for alle interesserede den første søndag i måneden kl. 12 – 14.

Rundvisningen er gratis. Ønsker du en rundvisning på et andet tidspunkt koster det 500 kr.

Læs mere her.

Vær med
Kunne du tænke dig at have din virksomhed eller forening på Grobund? Mangler du produktionsfaciliteter med 10 meter til loftet eller et kontor med havudsigt? Et brugerbevis til Grobund Fabrik, som giver dig ret til at føre virksomhed herfra koster 50.000 kr, samt 150 kr./ måned herefter. Den løbende udgift dækker ejendomsskatter og forsikring af fabrikken; de 50.000 kr. er din del af de 8 millioner kr. vi gav for at købe fabrikken i 2018.

Vi har brugerbeviser til salg. Læs mere her 

bottom of page