top of page

Leje af lokaler på Grobund

Grobund kan være rammen om dit næste arrangement. Vi lægger rum til alt fra konferencer til studenterfester og fra rulleskøjte disko til koncerter.

På denne side finder du fotos og oplysninger om kapacitet og faciliteter for hvert enkelt lokale. 

Vores fabrikshaller er alsidige og rummelige begivenheds pladser, der er velegnet til en bred vifte af arrangementer, herunder bryllupper, receptioner, fødselsdagsfester, koncerter og meget mere. Fabrikshallerne er et stort åbent rum med højt til loftet og tilbyder masser af plads til gæsterne at bevæge sig frit rundt i og danse. Fabrikshallerne er ikke opvarmede og vi anbefaler at man kun udlejer disse i sommerperioden. Himmelrummet er et opvarmet rum og kan således også bruges om vinteren.
Vores fabrikshaller inkluderer også et tilhørende udendørsområde, der kan bruges til yderligere aktiviteter og arrangementer. Udendørsområdet er rummeligt og kan tilpasses til en bred vifte af behov, herunder grillfester, teambuilding og meget mere.

Vores fabrikshaller er under løbende ombygning og vores hensigt er at installere toiletter og køkken i hallerne. Indtil videre er toilet faciliteterne i administrationsbygningen, og er ligger dermed ikke op til eventområdet. Der er køkkeninventar til rådighed, men ikke et indrettet fødevaregodkendt køkken. Køkkenet kan for nu kun bruges til madlavning af vores interne caterer, man kan som lejer bruge industriopvaskemaskine samt opvarme mad i vores industriovne. 
Vi kan tilpasse vores lejeaftaler for at imødekomme dine specifikke behov, se mere under;tilvalg.

Der er borde og stole samt service til fri rådighed. 
Fabrikshallen er let tilgængelig med rigelig parkering til rådighed. 

 

Tilvalg

FORESPØRG OM LOKALELEJE

praktisk info:

 Prisliste

Kontakt os i dag for mere information og for at arrangere en rundvisning i lokalerne. 

bottom of page